Webshop – Tilbehør-Indkøbsnet-Puder-Patchwork-Opskrifter

Du bestiller varer ved at sende en mail til bybraun@bybraun.dk, hvor du angiver varenr., navn samt antal. Varen sendes, når beløbet, incl. porto er modtaget. Det er muligt at betale med MobilePay. Du er også altid velkommen til at ringe eller sende SMS til 21 73 96 57.

Prisen står neden under hvert billede. Hertil kommer porto.

Hvis du elsker at brodere, men ikke har lyst til at montere, monterer jeg gerne. For en pude er prisen 250 kr. + materialer. Ønsker du specialmontering? Lad os tale om.

Coasters/glasbrikker
Jeg har trykt coasters. Du får 4 stk for 145 kr. Alle 4 coasters i et sæt har samme farvenuancer. Alle coasters er behandlet så du kan sætte glas på dem og bagefter tørre dem af med en fugtig klud. De kan ikke tåle at komme i opvaskemaskinen.

Tehætter

Små opbevaringstasker til alle dine dimser

Bæredygtigt indkøbsnet

Patchworktæpper sys også gerne på bestilling.

Retropuder

Farvelegspuder

Håndtrykte kort med broderi til den personlige hilsen
2 størrelser kort, et lille, 2 fags, og et stort, 3 fags. Hver pose indeholder håndtrykt kort, 3 m silkegarn i forskelige farver og tykkelse, 1 kuvert samt en vejledning til papirbroderi. Pris for små kort kr. 40 og for store kort kr. 45. Hertil lægges porto.

Inspirationsposer – kr. 125 pr. pose + porto

Tilbehør

Trykte og farvede puder
Shibori gul

Jeg har leget lidt med indigo og shiboriteknik på farvet stof. Puderne koster kr. 195,00 pr. stk. excl. monteringspude. Str. ca. 40×40 cm.
Send en mail til bybraun@bybraun.dk med nr. på puden.

Shibori blå
Jeg har lavet en lille serie indigofarvede puder i bomuld med Shiboriteknikken. Puderne koster kr. 195 pr. stk. excl. monteringspude. Str. ca. 40×40 cm.
Send en mail til bybraun@bybraun.dk med nr. på puden.

Jul

Opskrifter
Opskrifterne koster 35 – 50 kr. pr. stk. og sendes som pdf-fil til din mailadresse.