Webshop – DIY broderikit

Bestilling og montering
Du bestiller DIY broderikits ved at sende en mail til bybraun@bybraun.dk, hvor du angiver navn på kit samt antal. Broderikits sendes, når beløbet, incl. porto, er modtaget. Ønsker du at se broderierne i virkeligheden, før du køber, klik her.

Prisen står neden under hvert billede. Hertil kommer porto.

Hvis du elsker at brodere, men ikke har lyst til at montere, monterer jeg gerne. For en pude med en simpel bagside montering (skjorte eller overfald) er prisen 400 kr. + materialer. Ønsker du knapmontering eller lynlås er prisen 550 kr. + materialer.

FRIT BRODERI med silketråd – DIY broderikit
Alle håndtrykte stoffer og silke broderigarner er forskellige. Så der er ikke to ens pakker. Du bestemmer hvordan du vil brodere. Se mit valg af sting på nyhedssiden.

KORSSTINGS BRODERI – DIY broderikit
I prisen er inkluderet korsstingsmønster, vejledning, en god kvalitet hørlærred og bomulds broderigarn. Der sys med 2 tråde. Tæthed på hørlærred er 8 tr./cm. Øvrigt stof er ikke med i pakken. Jeg holder af aflange puder og har derfor monteret mange af broderierne til aflange puder. Men du vælger selv hvordan du monterer:  din nye yndlingspude eller måske som et lille billede.

ANDET OG ANDERLEDES – DIY BRODERI KIT.

Broder din egen broche med franske knuder, silkegarn og tyl.
Alle materialer er i pakken: 2 dukker silkegarn 30/2, tyl, monteringsknap, brochenål samt vejledning. Broderiramme, kan bestilles separat ved at sende en mail til bybraun@bybraun.dk.
Billederne viser forslag til, hvordan farverne kan blandes. Når du bestiller angiver du hvilken farveskala du ønsker, så pakker jeg en brochepakke til dig. Jeg hjælper gerne med at vælge farver.

Er du til øreringe – hvad med at brodere et par?
Pakken indeholder 2 håndfarvede silkekokonner, 1 håndfarvet silketråd 30/2 og 2 ørestikker i kirurgisk stål. Du vælger selv farver.

frit broderi silkegarn silkekokon
Øreringe broderet på håndfarvet silkekokon med håndfarvet silkegarn.
Pris kr. 85.

Inspirationspakker.
Her får du forskellige sjove materialer som silkekokonner, silketråd, papirgarn, perler o.m.a. som du kan bruge til for eksempel kreative billeder, punge etc. Alle pakkerne er forskellige. Billederne viser bare to af pakkerne.

Broder dit eget personlige gavekort.
Jeg har trykt papiret, du broderer hvad du har lyst til. Jeg har mange forskellige farver og mønstre.