Broderi – min passion

Broderi er min passion. Jeg elsker at arbejde med både hånd- og med maskinbroderi. Når jeg underviser på mine  broderikurser, betyder det meget for mig, at kursisterne lærer at forstå hvilken glæde, der er ved at brodere. At formidle min passion videre til andre gør mig glad. Min store interesse er at mixe forskellige baggrunde, broderisting og broderimetoder. Desuden synes jeg det er sjovt at arbejde med alle mulige slags materialer. Jeg kombinerer ofte mine broderier med tryk.

For at brodere har jeg brug for broderigarn. Kvaliteten skal være i top, det samme skal farverne. For at være sikker på at mine broderigarner opfylder kriterierne, indfarver jeg selv mit silke broderigarn. Og også mange af mine bomuldsstoffer. Jeg sælger garn og stof via min webshop og på messer og kurser. Webshop – Håndfarvet broderigarn

Endvidere designer jeg korsstingsmotiver, som jeg sælger som broderikits med mønster, vejledning, hørlærred samt broderigarn. Webshop – broderikits

I webshoppen med broderikit finder du også de broderikit jeg har designet med frit broderi, hvor broderiet udføres med silkegarn.

Nedenfor kan du se et lille udpluk af, hvad jeg arbejder med og underviser i:
Se de forskellige broderikit

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at trykke \'accepter alle\' giver du samtykke.