Broderi – min passion

Broderi er min passion. Jeg elsker at arbejde med både hånd- og med maskinbroderi. Når jeg underviser på mine  broderikurser, betyder det meget for mig, at kursisterne lærer at forstå hvilken glæde, der er ved at brodere. At formidle min passion videre til andre gør mig glad. Min store interesse er at mixe forskellige baggrunde, broderisting og broderimetoder. Desuden synes jeg det er sjovt at arbejde med alle mulige slags materialer.

Jeg designer korsstingsmotiver, som jeg sælger som broderikits med mønster, vejledning, hørlærred samt broderigarn.

I webshoppen kan du se de kits jeg har i øjeblikket. Desuden forhandles puden Dæksel af bl.a. Sommerfuglen i København. Webshop – DIY broderikit

Nedenfor kan du se et lille udpluk af, hvad jeg arbejder med og underviser i: