Kursus i broderi, tryk, strik, hækling og tunesisk hækling

Jeg elsker at formidle min viden om forskellige håndværkstraditioner og teknikker.

Derfor afholder jeg løbende workshop/kursus i:

 • Upcycling/genbrug af dit yndlingstøj med broderi
 • Stichery og broderi – en leg med sting, stof og farver
 • Brodér en pude med frit broderi
 • Brodér en broche på tyl med franske knuder
 • Lær de grundlæggende broderisting
 • Tryk dit eget broderistof (monoprint)
 • Monoprint med broderi
 • Lav dine helt personlige kort ved at trykke dit eget papir og brodér på det
 • Tunesisk hækling/hakning for begyndere og let øvede
 • Nye kanter til dit strikketøj? – Andre måder at starte og slutte et strikketøj på.
 • Hækling for begyndere og let øvede
 • Kreativ sandwichteknik

Holdene er små, max 5-6 personer. Kurserne afholdes i Jyllinge, men jeg kommer også gerne til dig/jer hvis du/i har nogle specielle ønsker og kan samle et hold.

En workshop varer typisk fra kl. 9 – 12, kl. 13 – 16 eller kl. 18 – 21. Prisen er 350 kr. + dit materialeforbrug. I beløbet er inkluderet engageret og inspirerende underviser, garanti for læring samt kaffe/te med hjemmebagt kage. Tilmelding mailes til bybraun@bybraun.dk. Når bekræftelse på tilmelding er modtaget, indbetales kursusbeløbet. Beløbet bedes indbetalt før kursusstart, enten via MobilePay, bankoverførsel eller kontant.

Jeg lægger løbende nye kurser ind på denne side.

Kunne du og nogle veninder tænke jer et kursus i f.eks. tryk og håndbroderi, så ring til mig på mobil 2173 9657. Er jeg hjemme kan vi hurtigt finde en dato for kurset.

LIGE NU er følgende kurser planlagt i Jyllinge:

21/11 19 kl. 9-12 eller 13-16. Genbrug med broderi. Har du også tøj med pletter, som du ikke nænner at smide ud, fordi du, hver gang du vasker det, håber, at pletten vil gå af? Så tilmeld dig denne workshop og lad os se på pletten og se, om vi ikke kan gøre noget for at skjule den med broderi. Medbring 1 stk tøj med plet, almindeligt sygrej som saks, nål og et styk prøvestof, broderigarn, evt. perler og anden pynt.

13/12 kl. 9-12, kl. 13-16 eller kl. 18-21. Hækl dit eget indkøbsnet – superlet, enkelt og bæredygtigt. Vil du være med til at undgå at forurene naturen med plastikprodukter? Ved at undgå at købe og bruge plastikposer og i stedet bruge et hæklet net, kan du gøre dit til at bevare naturen. På kurset starter vi på at hækle et enkelt net. Du bliver ikke færdig i dag, men når så langt, at du kan gøre det færdigt derhjemme.

????? kl. 9-12 eller 13-16. Tunesisk hækling for begyndere/let øvede. På kurset stifter du bekendtskab med de mest basale teknikker som ret- og vrangmasker, at hækle frem og tilbage og kombinationer med disse.

????? kl. ?????. Sandwichteknikken. Kom og lær at lave dine egne stoffer med sandwichteknikken og maskinbroderi. Du skal medbringen egen symaskine med broderifod, stof- og garnstumper, alm. sytilbehør.

?????? kl. ?????. Farvelegspuder. Kom og lær at arbejde med farveskala til f.eks. en pude. Du skal medbringe egen symaskine med broderifod, 8-10 stoffer du gerne vil bruge samt et bundstof og et pudestof.

Følgende kurser afholdes gennem AOF og LOF:

Efterår 2019
AOF Greve:
23/11 19 Tunesisk hækling for let øvede, 6 lektioner

Forår 2020 er under planlægning. Kommer i løbet af december.

Galleri: